Stjernedrysset fortsetter: Stig Brenner klar for Rørvikdagan

24. juni 2022

En av Norges mest toneangivende artister kompletterer festivalplakaten.

Etter å ha dominert den norske R&B-scenen i en årrekke la Stig Brenner aliaset Unge Ferrari på hylla i 2020. Med tre knallsterke fullengdere og streaming- og radiofavoritter som «Balkong», «Lianer», «Urettferdig» og «Vi Kanke Være Venner» i katalogen, har han toppet toppet lister, blitt nominert til både Spellemann og P3Gull og spilt på store scener i inn- og utland.

Nå har han tatt en nytt steg i karrieren. Som Stig Brenner har vi blitt kjent med en mer moden og reflektert artist – men fremdeles med det lekne og kreative lydbildet intakt. Med albumet «Hvite Duer, Sort Magi» leverte han i 2021 en ny maktdemonstrasjon som fikk et samstemt anmelderkorps til å trille raust med terningen.

Stig Brenner spiller på Rørvikdagan lørdag 30. juli. Festival- og dagspass kjøper du her.

Artikkelen fortsetter under bildet.

– Stig Brenner har vist at han er en solid liveartist med et låtunivers som mange kjenner seg igjen i. Vi er kjempehappy over at vi kan sette et nytt toppnavn på plakaten, for vi vet at mange har ønska seg nettopp Stig Brenner. Vi gleder oss helt vilt til å presentere en av Norges mest markante artister for Rørvikdagan-publikumet, sier festivalsjef Beathe Lothe.

LES OGSÅ: Superstjernen har mer enn to milliarder streams og turnerer over hele verden. Nå kommer Matoma til Rørvik

Artikkelen fortsetter under.

Liker du det du hører? Kjøp festivalpass her!

Med vinterens deltagelse i Hver gang vi møtes på TV2 har Stig Brenner for alvor skaffet seg et navn med en solid gjengklang blant norske musikkelskere. 

Sammen med sin mangeårige artistpartner og HGVM-partner Arif ga han i vår ut den sterke og ærlige låta “Gutter snakker aldri sammen”, som siden har gått i tung rotasjon på norske radiokanaler.

Med offentliggjøringen av Stig Brenner er festivalprogrammet under Rørvikdagan så å si komplett. Fra tidligere er det kjent at blant andre Matoma, Bigbang, Julie Bergan, Admiral P, Rotlaus, Vinni, og Stage Dolls står på scenen under årets utgave av Rørvikdagan.

– Vår filosofi er å favne bredt når vi booker artister. Rørvikdagan skal være både folkelig og kredibel, og vi har et mål om å være den festivalen som bringer morgendagens artister til Namdalen. Pollen skal være stedet for å oppleve artistene du lytter til i dag – og om 15 år. Salget av festivalpass tyder på at publikum liker linja vi har lagt oss på, sier promoansvarlig Eystein Fiskum Hansvik.