Superstjernen har mer enn to milliarder streams og turnerer over hele verden. Nå kommer Matoma til Rørvik

3. juni 2022

Matoma er både et av de største navnene på den globale EDM-scenen – og en av Norges mest folkekjære artister. Nå har superstjernen funnet plass til Rørvik i sitt verdensomspennende turnéprogram.

Matoma har for lengst spilt seg til en framskutt posisjon på de største scenene på alle kontinenter. Nå er DJ’en og produsenten klar for Rørvikdagan 2022.

Matoma går på scenen i Pollen i Rørvik torsdag 28. juli.

Sikre deg billett til årets store festivalhøydepunkt her!

– Jeg er selvsagt superhappy etter at vi har landa nok et kruttsterkt navn til årets festival. Matoma er definitivt blant landets mest helstøpte liveartister, og med sitt inkluderende vesen har han i tillegg vunnet hjerter langt ut over kjernepublikummet, sier festivalsjef Beathe Lothe.

Mer enn to milliarder streams

Matoma debuterte som «gutteromsartist» på strømmetjenesten Soundcloud i 2015. Siden da har pilene pekt én vei: Med en helstøpt låtkatalog, to soloalbum og samarbeid med Dua Lipa, Snoop Dogg og en lang rekke andre verdensstjerner, kan artisten vise til mer enn to milliarder avspillinger på ulike strømmetjenester.

Følsom og energisk

Som dommer i «The Voice» på TV2 har han i tillegg gitt hundretusenvis av TV-seere et bilde på hvordan musikk og sang mer enn noe annet handler om følelser.

– Følelsene gjennomsyrer også musikken og ikke minst liveopplevelsen når Matoma står på scenen. Med et energisk og positivt uttrykk som spenner på tvers av ulike sjangre er han på alle måter skreddersydd for å lage en pulserende og minnerik fest i Pollen. Rørvikdagan handler om store fellesskapsopplevelser, og i år er Matoma en av garantistene, sier Lothe.

Matoma kan vise til verdensomspennende suksess og samarbeid med det som kan krype og gå av artister. Nå tar DJ’en, produsenten – og superstjernen – turen til Rørvik.

Fra tidligere er det kjent at blant andre Julie Bergan, Admiral P, Bigbang, Rotlaus, Hagle, Eva Weel Skram og Vinni skal opptre på årets utgave av Rørvikdagan.

– Billettsalget tyder på at mange ser fram mot å dele store musikkopplevelser etter to avlyste år. Vi gleder oss veldig til å skape nye minner sammen med flere tusen andre, avslutter Lothe.