Når begynner det, egentlig?

26. juli 2018

For mange er det musikken som er det definitive høydepunktet under Rørvikdagan. Ikke så rart kanskje, for med blant andre Dumdum Boys, Somdre Justad, Terje Tysland, Vamp, Janove og Adam Douglas på plakaten, har svært mange fått artistønsket sitt oppfylt i år.

Med hele fire band på scenen hver kveld, er konsertene også en enorm logistikkoperasjon. Et stort antall mennesker skal slippes inn i Pollen på en god og effektiv måte, samtidig som utstyr lastes på og av scenen. Dermed er det litt vanskelig å svare på dagens desidert vanligste spørsmålet til Rørvikdagan: «Når begynner NN å spille?»

Det korte svaret er at vi ikke har eksakte starttidspunkter. Men vi kan gi en pekepinn: Innslippet starter klokken 19.00 hver kveld. Ikke lenge etter går første artist på scenen. Artistene spiller i følgende rekkefølge:

Torsdag

 1. Vamp
 2. Tre Små Kinesere
 3. Terje Tysland
 4. Nullskattesnylterne

 

Fredag

 1. El Cuero
 2. Dumdum Boys
 3. Stiv Kuling
 4. Übervolt

 

Lørdag

 1. Adam Douglas
 2. Janove
 3. Sondre Justad
 4. De Marvells

 

Vi anbefaler at du kjøper billetten på forhånd i vår nettbutikk, og at du bytter billetten i festivalbånd på dagtid. Da slipper du raskere inn, og du slipper å stå i kø mens favorittartisten din spiller.

LES MER: Det lønner seg å kjøpe billett på forhånd