Det lønner seg å kjøpe billett på forhånd

8. juli 2019

Du har kanskje skaffet deg dagspass eller festivalpass til Rørvikdagan allerede? Eller så har du kanskje fått en billett til sommerens største begivenhet i gave? I så fall er du i godt selskap. Med billetten trygt lagra på mobilen eller PC’en får du dessuten en rekke fordeler.

Det er billigere å kjøpe på forhånd
Billetter som selges på nettet sparer oss for en god del arbeid med å selge ved inngangen. Derfor er forhåndssolgte billetter vesentlig billigere enn å kjøpe i døra.

Du sparer oss for mye arbeid ved å kjøpe festivalpass og dagspass på forhånd. Det belønner vi ved å rabattere billettene som selges på nett.

Du slipper å stå i billettkø
Erfaringsmessig setter mange kursen mot konsertområdet i Pollen samtidig. Vil du inngå å stå i billettkø mens favorittartisten din spiller? Med ferdig innkjøpt og innløst billett slipper du det.

Du slipper raskere inn
I inngangssonen er det en egen “fasttrack” for forhåndssolgte billetter.

Du slipper helt sikkert inn
Med noen av Norges heteste konsertartister på programmet er det ikke direkte usannsynlig at det er mange som vil ha med seg opplevelsene under Rørvikdagan. Er det fullt, så er det fullt – og da hjelper det lite å stå med “storpængboka” ved billettluka.

Her kjøper du billetter til Rørvikdagan 2019.

Ikke kast bort tida di på køståing
I Rørvikdagan gjør vi alt vi kan for at du skal ha en så smidig og hyggelig opplevelse som mulig. Derfor skal du får et bonustips som hjelper både deg og oss:

Vi er egentlig ikke så veldig glade i kontanter.

Kontantsalg tar tid. I billett- eller barkø går mye av tiden med til å håntere mynter og sedler. Derfor blir vi temmelig glade hvis du betaler med kort. Og bruker du kontaktløs betaling blir vi rett og slett superhappy!

Enda bedre: Er du en av de 2,8 millioner nordmennene som bruker Vipps til daglige småtransaksjoner? Vi blir beint ut ekstatiske hvis du vippser oss beløpet du skal betale i stedet for å stå med krøllete sedler som en annen huleboer 🙂

Få med deg hele kvelden!
Med fire konserter tre kvelder på rad ligger det meste til rette for store og varierte konsertopplevelser i kystbyen Rørvik. Vi starter innslippet klokken 19.00, og første artist går på scenen ikke lenge etter.

Velkommen til Rørvik i sommer!