Det lønner seg å kjøpe billett på forhånd

28. mai 2018

Du har kanskje skaffet deg dagspass eller festivalpass til Rørvikdagan allerede? Eller så har du kanskje fått en billett til sommerens største begivenhet i gave? I så fall er du i godt selskap. Med billetten trygt lagra på mobilen eller PC’en får du dessuten en rekke fordeler.

Det er billigere å kjøpe på forhånd
Billetter som selges på nettet sparer oss for en god del arbeid med å selge ved inngangen. Derfor er forhåndssolgte billetter vesentlig billigere enn å kjøpe i døra.

Du sparer oss for mye arbeid ved å kjøpe festivalpass og dagspass på forhånd. Det belønner vi ved å rabattere billettene som selges på nett.

Du slipper å stå i billettkø
Erfaringsmessig setter mange kursen mot konsertområdet i Pollen samtidig. Vil du inngå å stå i billettkø mens favorittartisten din spiller? Med ferdig innkjøpt og innløst billett slipper du det.

Du slipper raskere inn
I inngangssonen er det en egen «fasttrack» for forhåndssolgte billetter.

Du slipper helt sikkert inn
Med noen av Norges heteste konsertartister på programmet er det ikke direkte usannsynlig at det er mange som vil ha med seg opplevelsene under Rørvikdagan. Er det fullt, så er det fullt – og da hjelper det lite å stå med «storpængboka» ved billettluka.

Her kjøper du billetter til Rørvikdagan 2018.

Ikke kast bort tida di på køståing
I Rørvikdagan gjør vi alt vi kan for at du skal ha en så smidig og hyggelig opplevelse som mulig. Derfor skal du får et bonustips som hjelper både deg og oss:

Vi er egentlig ikke så veldig glade i kontanter.

Kontantsalg tar tid. I billett- eller barkø går mye av tiden med til å håntere mynter og sedler. Derfor blir vi temmelig glade hvis du betaler med kort. Og bruker du kontaktløs betaling blir vi rett og slett superhappy!

Enda bedre: Er du en av de 2,8 millioner nordmennene som bruker Vipps til daglige småtransaksjoner? Vi blir beint ut ekstatiske hvis du vippser oss beløpet du skal betale i stedet for å stå med krøllete sedler som en annen huleboer 🙂

Få med deg hele kvelden!
Med fire konserter tre kvelder på rad ligger det meste til rette for store og varierte konsertopplevelser i kystbyen Rørvik. Vi starter innslippet klokken 19.00, og første artist går på scenen ikke lenge etter.

Velkommen til Rørvik i sommer!

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.