Klappet og klart for årets største dugnad

11. juni 2018

Årets største innsats for inkludering og mestring på idrettsarenaen skjer 24. – 28. juli. Nå er vaktlistene her.

Oppdatert med korrigerte vaktlister (25. juni).

For mange av oss som er aktive som utøvere eller foreldre i Rørvik Idrettslag, består Rørvikdagan av like deler opplevelser og dugnad.

I år gjør vi det igjen. Sammen.

Det betyr så mye
Den årvisse innsatsen fra flere hundre frivillige i Rørvik Idrettslag betyr mer enn fem dager med fest og moro i juli. Mye mer!

Hvert år finansierer inntektene fra Rørvikdagan mye av aktiviteten i Rørvik Idrettslag – som med sine drøyt 1000 medlemmer er regionens største og mest allsidige idrettslag. 

Akkurat nå samles barn, ungdom og foreldre til trening og kamp. Det hele gjentar seg gjennom hele året når frivillige krefter i RIL sørger for et inkluderende, variert og passe utfordrende idrettstilbud innen fotball, handball, karate, turn, bordtennis, badminton, klatring og friluftsliv.

LES MER: En dugnad for inkludering, mestring og idrettsglede.

Nå er vaktlistene for årets utgave av Rørvikdagan klare! Klikk her for å finne ut når du er satt opp på vakt.

Les gjennom listen for å finne ut om/når du er satt opp på vakt. Vær oppmerksom på at regnearket består av flere arkfaner, som du finner nederst til venstre i regnearket.

Ofte stilte spørsmål
Lurer du på noe? Under har vi samlet noen av de vanligste spørsmålene om vaktene under Rørvikdagan:

Jeg finner ikke navnet mitt på vaktlista, men vil gjerne hjelpe til. Hva gjør jeg?

Så bra at du vil bidra! Send en mail til rorvikil@online.no eller kontakt oss via Facebook hvis du vil stille opp som frivillig under Rørvikdagan 2018.

Jeg får ikke til å stille på vakta mi. Kan jeg bytte?

Selvsagt! Men vi har ikke kapasitet til å ordne dette for deg. Så snart du har funnet en du kan bytte med, sender du en mail til rorvikil@online.no. Et lite tips: Mange bruker Facebook for å bytte vakter. Det ordner seg for de aller fleste 🙂

BONUSTIPS: I løpet av de siste årene har en del medlemmer byttet festvakter med personer som er satt opp på Kolvereiddagene, som arrangeres to uker etter Rørvikdagan. Dette er en mulighet flere kan benytte seg av dersom det er vanskelig å stille på Rørvikdagan. Klikk her for lenke til vaktlistene hos vår gode nabo i øst 🙂

Jeg er bortreist under Rørvikdagan. Hva gjør jeg?

Vi har forståelse for at noen har andre planer og forpliktelser under Rørvikdagan. Hvis du ikke får til å stille på vakta di, MÅ du skaffe en stedfortreder. Dette må meldes inn til rorvikil@online.no. Se forøvrig tips og bonustips over 🙂

Blir jeg straffet hvis jeg ikke stiller på vakta mi?

Selvsagt ikke, men særgruppa du representerer (for eksempel fotball, handball eller karate) går glipp av viktige inntekter. For hver vakt som uteblir, går særgruppa glipp av 1500 kroner – penger som brukes til treninger, utstyr, reiser og sportslig utvikling. Fravær kan også føre til at konserter og andre arrangementer under Rørvikdagan ikke kan gjennomføres.

Frivillig innsats gir glede året rundt
Takk for at du stiller opp! Ditt bidrag sørger for inntekter slik at vi fortsatt kan tilby helsefremmende og givende idrettsopplevelser for alle! Vi tror at frivillig innsats – både under «dagan» og på idrettsarenaen – gjør lokalsamfunnet vårt til en enda bedre plass å bo.

PS: Nå vet du om og når du har vakt. Da vet du også når du skal få med deg alle de andre opplevelsene under Rørvikdagan. Programmet finner du her, og billetter til herligheten kjøper du her 😉

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.