En dugnad for inkludering, mestring og idrettsglede

28. mai 2018

Stiv Kuling skaper minner for evigheten under Rørvikdagan 2017.

Gleder du deg til Rørvikdagan? Ser du fram til store musikkopplevelser, møter med gamle kjente, karusellturer med barna eller martnashandel? Venter du i spenning på vaktlistene? Lurer du på om du blir satt opp (i år igjen!) på vakthold, rigging, matsalg eller barvakt langt inn i de sene nattestimer?

For mange av oss er Rørvikdagan alt dette: Like deler opplevelser og dugnad.

I år gjør vi det igjen. Sammen.

Vit at innsatsen betyr mye mer enn fem dager med fest og moro i juli:

Hvert år finansierer inntektene fra Rørvikdagan mye av aktiviteten i Rørvik Idrettslag – som med sine drøyt 1000 medlemmer er regionens største og mest allsidige idrettslag. 

Akkurat nå samles barn, ungdom og foreldre til trening og kamp. Det hele gjentar seg gjennom hele året når frivillige krefter i RIL sørger for et inkluderende, variert og passe utfordrende idrettstilbud innen fotball, handball, karate, turn, bordtennis, badminton, klatring og friluftsliv.

Karategruppa er blant de raskest voksende særgruppene i Rørvik Idrettslag. Mange av aktivitetene finansieres av inntekter fra Rørvikdagan.

Derfor:

Takk for at du stiller opp! Som trener, saftblander, vaffelsteiker og kakebaker. Takk for at du stiller opp med heiarop og oppmuntringer. Takk for at du også denne helga setter deg bak rattet og kjører på bortekamp.

Og:

Takk for at du stiller opp for Rørvikdagan! Ditt bidrag sørger for inntekter slik at vi fortsatt kan tilby helsefremmende og givende idrettsopplevelser for alle! Vi tror at frivillig innsats – både under “dagan” og på idrettsarenaen – gjør lokalsamfunnet vårt til en enda bedre plass å bo.

Sist, men ikke minst:

Takk for at du bidrar til folkeliv og fellesskapsopplevelser som gjest på Rørvikdagan.

Vil du bidra? Send en mail til [email protected] eller kontakt oss via Facebook hvis du vil stille opp som frivillig under Rørvikdagan 2018. Du kan også bidra ved å kjøpe billett eller festivalpass til sommerens største begivenhet på Namdalskysten.