Sammen skaper vi overskudd for inkludering

12. juni 2023

Årets største innsats for inkludering og mestring på idrettsarenaen skjer 26. – 30. juli. Nå er vaktlistene her.

For mange av oss som er aktive som utøvere eller foreldre i Rørvik Idrettslag, består Rørvikdagan av like deler opplevelser og dugnad.

I år gjør vi det igjen. Sammen.

Det betyr så mye
Den årvisse innsatsen fra flere hundre frivillige i Rørvik Idrettslag betyr mer enn fem dager med fest og moro i juli. Mye mer!

Hvert år finansierer inntektene fra Rørvikdagan mye av aktiviteten i Rørvik Idrettslag – som er regionens største og mest allsidige idrettslag. 

Akkurat nå samles barn, ungdom og foreldre til trening og kamp. Det hele gjentar seg gjennom hele året når frivillige krefter i RIL sørger for et inkluderende, variert og passe utfordrende idrettstilbud innen fotball, handball, karate, turn, bordtennis, badminton, klatring og friluftsliv.

LES MER: En dugnad for inkludering, mestring og idrettsglede.

Nå er vaktlistene for årets utgave av Rørvikdagan klare! Klikk her for å finne ut når du er satt opp på vakt.

Les gjennom listen for å finne ut om/når du er satt opp på vakt.

Ofte stilte spørsmål
Lurer du på noe? Under har vi samlet noen av de vanligste spørsmålene om vaktene under Rørvikdagan:

Jeg finner ikke navnet mitt på vaktlista, men vil gjerne hjelpe til. Hva gjør jeg?

Så bra at du vil bidra! Send en mail til [email protected] eller kontakt oss via Facebook hvis du vil stille opp som frivillig under Rørvikdagan 2022.

Er du en av de mange som har flytta til Rørvik de siste årene? Da skal du vite at ei økt for Rørvikdagan skaper bånd som hjelper deg med å finne fotfeste i lokalsamfunnet vårt. Som frivillig blir du nemlig en del av et sterkt fellesskap som varer lenge etter at roen har senket seg over Rørvika.

Jeg får ikke til å stille på vakta mi. Kan jeg bytte?

Selvsagt! Men vi har ikke kapasitet til å ordne dette for deg. Så snart du har funnet en du kan bytte med, sender du en mail til [email protected]. Et lite tips: Mange bruker Facebook for å bytte vakter. Det ordner seg for de aller fleste 🙂

BONUSTIPS: I løpet av de siste årene har en del medlemmer byttet festvakter med personer som er satt opp på Kolvereiddagene, som arrangeres to uker etter Rørvikdagan. Dette er en mulighet flere kan benytte seg av dersom det er vanskelig å stille på Rørvikdagan. 

Jeg er bortreist under Rørvikdagan. Hva gjør jeg?

Vi har forståelse for at noen har andre planer og forpliktelser under Rørvikdagan. Hvis du ikke får til å stille på vakta di, MÅ du skaffe en stedfortreder. Dette må meldes inn til [email protected]. Se forøvrig tips og bonustips over 🙂

Blir jeg straffet hvis jeg ikke stiller på vakta mi?

Selvsagt ikke, men særgruppa du representerer (for eksempel fotball, handball eller karate) går glipp av viktige inntekter. For hver vakt som uteblir, går særgruppa glipp av 1500 kroner – penger som brukes til treninger, utstyr, reiser og sportslig utvikling. Fravær kan også føre til at konserter og andre arrangementer under Rørvikdagan ikke kan gjennomføres.

Frivillig innsats gir glede året rundt
Takk for at du stiller opp! Ditt bidrag sørger for inntekter slik at vi fortsatt kan tilby helsefremmende og givende idrettsopplevelser for alle! Vi tror at frivillig innsats – både under «dagan» og på idrettsarenaen – gjør lokalsamfunnet vårt til en enda bedre plass å bo.

PS: Nå vet du om og når du har vakt. Da vet du også når du skal få med deg alle de andre opplevelsene under Rørvikdagan. Programmet finner du her, og billetter til herligheten kjøper du her 😉