Har du kjøpt billett til Rørvikdagan 2020? Da må du lese dette

6. juni 2020

På grunn av covid 19-pandemien er alle større arrangementer i Norge kansellert frem til 1. september. Rørvikdagan 2020 er derfor avlyst.

Vi tilbyr selvsagt refusjon til alle som har kjøpt festivalpass til årets festival.

Ønsker du å videreføre billetten din til 2021, uten merkostnad? Null stress, vi fikser det også.

Og hadde det ikke vært innmari kult å kunne donere billetten for å støtte arbeidet som hundrevis av frivillige Rørvik Idrettslag legger ned for å skape inkluderende idrettsopplevelser for barn og ungdom i Nærøysund? Nema problema! Også skal du vite at vi setter umåtelig pris på givergleden.

I samarbeid med Hoopla, vår leverandør av billettsystemer, har vi laget en løsning som gjør det enkelt for deg å velge hva som skal skje med billetten din.

Slik går du fram:

1: Klikk deg inn på nettskjemaet for billettkjøpere.

2: Legg inn epostadressen din og ordrereferansen på billetten(e) du har kjøpt.

3: Velg mellom refusjon, videreføring til 2021 eller donasjon av billettbeløpet.

Greit å vite:

Nettløsningen gjelder bare for billetter som er kjøpt på nett. Hvis du har kjøpt billett direkte av oss på et arrangement, ber vi deg kontakte oss for å behandle kjøpet ditt.

Refusjonen inkluderer ikke billettavgift (kr 55,-).

Nettskjemaet er åpent til 30. juni. Hvis vi ikke hører noe fra deg innen den tid, refunderes kjøpet automatisk.

Vil du videreføre billetten din? Det kan være skikkelig smart, for da har du allerede sikret deg adgang til neste års festival – uten å måtte risikere en eventuell prisoppgang. Du skal likevel vite at programmet for Rørvikdagan 2021 kan avvike fra årets. Vi er imidlertid i dialog med årets artister om å skape nye festivalminner neste sommer, og det er ikke usannsynlig at noen av årets artistnavn dukker opp i Pollen sommeren 2021.

Passer det ikke å besøke oss neste sommer? Da velger du refusjon. No hard feelings 🙂

Til sist: Inntektene fra martnas- og festivalarrangementet Rørvikdagan finansierer mesteparten av aktiviteten i Rørvik Idrettslag, som med sine godt og vel 1000 aktive medlemmer og omtrent dobbelt opp av entusiastiske foreldre er blant Trøndelags største idrettslag. Vi setter derfor umåtelig stor pris på gavmilde sjeler som allerede har signalisert at de ønsker å donere billettbeløpet i et år hvor idrettslaget mister sin suverent viktigste inntektskilde.

LES MER: En dugnad for inkludering, mestring og idrettsglede

Stay safe <3

PS: Lurer du på noe? Da må du for all del ikke nøle med å ta kontakt.