Freddy gir deg dobbel dose Kalas

16. juni 2023

Rørvikdagan og Grong sparebank inviterer til gratiskonsert for hele familien. I år er det Freddy Kalas som står for festen.

Med mål om å spre positivitet og overskudd gjennom musikken har Freddy Kalas tatt Norge med storm. Norges selvutnevnte festsjef har i lang tid vært et av toppnavnene som er klar for festivalprogrammet under Rørvikdagan.

Det lekne musikkuniverset er også en favoritt blant mange som er for unge til å oppleve artistene på kveldstid under Rørvikdagan. Derfor er det med glede at vi presenterer Freddy Kalas som årets dagunderholder fredag 28. juli. I likhet med våre eiere i Rørvik Idrettslag mener vi at en slik opplevelse skal være “givende for alle”. Derfor hopper vi glatt over billettsalget og slipper inn alle mellom null og hundre pluss helt gratis.

– Dagkonserten har blitt en tradisjon som mange ser fram til. Rørvikdagan er eid av Rørvik idrettslag, som har som mål å skape opplevelser og et fellesskap for alle, uavhengig av økonomi. Dette er også viktig når vi inviterer de minste på festival. Vi ønsker å inkludere absolutt alle til å kjenne på festivalfølelsen, sier festivalsjef Beathe Lothe.

Kombinasjonen av noen av kongerikets heteste artister og gratis inngang har de siste årene sørget for stinn brakke og stor stemning under dagkonsertene i Pollen.

– Når vi ser hvor mye glede og entusiasme artistene sprer, er det betaling godt nok for oss, sier Lothe.

En konsertproduksjon i dette formatet koster likevel en hel del. Derfor stiller Grong sparebank opp med “storpængboka” for å bidra til festen. Lokalbanken og Rørvikdagan inngikk i fjor et treårig samarbeid som innebærer både økonomisk støtte og felles utvikling av Rørvikdagan.

– Til et slikt arrangement er vi avhengig av gode hjelpere fra næringslivet. Vi er utrolig heldige som har støttespillere i mange bedrifter som bidrar med teknisk, praktisk og økonomisk støtte. Vi er takknemlige for at Grong sparebank stiller med et betydelig beløp i pengestøtte, sier Lothe.