Vil du være ta handelen til Rørvik? Søk om utstillerplass på et av Trøndelags største festival- og martnasarrangement i dag!

13. april 2022

Etter to år med avlyste dager på grunn av koronapandemien, er vi endelig klare til å invitere artister, utstillere og flere tusen sommerglade gjester til Rørvikdagan 2022.

Markedsgata er selve hjertet i Rørvikdagan, og definitivt stedet for å se og bli sett i løpet av sommerens store happening i Namdalen. Her samler vi utstillere og selgere fra regionen og landet for øvrig til like doser handel og møte mellom mennesker. I enden av markedsgata finner du dagscenen, hvor vi byr på variert underholdning på dagtid.

Fra tidligere arrangementer meldes det om knallgod omsetning i en sjarmerende småbyatmosfære. 

Rørvikdagan 2022 arrangeres 27. – 30. juli.

Før årets arrangement er vi spesielt på jakt etter produsenter/selgere av lokalmat og andre kortreiste kvalitetsprodukter.

Vi har også et sterkt ønske om at frivillige og lokale ildsjeler skal få skinne under årets utgave av Rørvikdagan. For frivillige lag/foreninger, ideelle organisasjoner og lokale utstillere med lav omsetning tilbyr vi bodplass til svært lave priser.

Vil du leie bodplass under Rørvikdagan 2022? Fyll inn søknadsskjemaet så snart som mulig, så tar vi kontakt med deg. 

Har du spørsmål? Ta kontakt med Beathe Lothe på telefonnummer 910 05 446 eller Rune Morten Lien på telefonnummer 990 32 935.