Tre Små Kinesere kommer til Rørvik i sommer

28. mai 2018

Fra tidligere er det kjent at Dumdum Boys, Adam Douglas, Terje Tysland og Nullskattesnylterne skal stå på scenen under neste års utgave av Rørvikdagan. Tre Små Kinesere skal dele scene med de to sistnevnte torsdag 26. juli 2018.

Trønder-pop av beste merke
Med en låtkatalog som blant annet inneholder slagerne «Klassebildet», «Dørstokkmila», «Hjertemedisin» og «Mennesket bak maska» har Tre Små Kinesere for lengst skrevet seg inn i norsk pop-historie. Bandet, som feirer 30-årsjubileum neste år, kan i tillegg til et massivt platesalg og utallige konserter også vise til to spellemannspriser. Så seint som i oktober i år slapp Tre Små Kinesere albumet «OK Kompis» til svært gode anmeldelser fra musikkpressen.

– Det aller viktigste for oss er å booke solide navn som vi vet at presterer live. Tre Små Kinesere serverer et fengende og akustisk lydbilde, krydret med helstøpte vokalharmonier og sterke norske tekster. Bandet føyer seg i så måte pent inn i rekken av eminente konsertartister som skal stå på scenen i Pollen neste sommer, sier bookingansvarlig Ingvill Eriksen.

Rekord-salg av festivalpass
Eriksen bekrefter samtidig at det vil komme nye artist-avsløringer i desember. Selv om mange av navnene på neste års festivalprogram fortsatt er en godt bevart hemmelighet, slår forhåndssalget av konsertbilletter tidligere rekorder med god margin.

– I løpet av de siste årene har det skjedd en endring. Stadig flere kjøper festivalpassene på forhånd, noe jeg tror er et uttrykk for at vi har etablert oss som en festival som folk har store forventninger til. Vi merker også mye større interesse fra folk utenfor regionen. Vi belønner dessuten de som kjøper billetter i år med rabatterte billetter. I disse dager ser vi for eksempel juletilbudet vårt virkelig har slått an, så det er nok ikke usannsynlig at mange i regionen får en hyggelig overraskelse på julaften, spår Eriksen.