Topp og bredde møtes når Sinkaberg Arena åpner for barn og unge

26. juni 2024

Lokalt næringsliv blar opp for åpen idrettshall for barn og unge under Rørvikdagan

Du vet sikkert fått med deg nyheten om at havbrukskonsernet Sinkaberg støtter dugnadsånden med et sponsorbidrag på hele 285.00 kroner. Støtten er en voldsom boost for årets utgave av Rørvikdagan – og den lokale breddeidretten som står bak årets festival. 

Du vet sikkert også at det lokale havbrukslokomotivet også har blitt generalpartner med Kolstad Handball.

Så hva betyr dette for oss? Jo, nå skal du holde på hatten for nok en god nyhet: Kolstads toppspillere tar turen til Rørvikdagan!

Ikke nok med at Norges beste artister kommer til Rørvik, men også Norges beste håndballspillere. De vil arrangere en åpen hall fylt med inkluderende og passe utfordrende aktiviteter for barn og unge. Her gis alle muligheten til å leke, konkurrere og kanskje lære et triks eller to fra proffene selv. Besøket betyr også at du får muligheten til å slå av en prat med stjerner og støtteapparatet. Lurer du på hva som skjer bak kulissene i Norges beste håndballag på herresida? Nå har du sjansen!

Hele sulamitten er gratis, selvsagt. Både vi og Sinkaberg mener nemlig at idretten skal være givende for alle. Da skal ikke størrelsen på lommeboka stå i vegen. 

– Dette viser virkelig hvor kult lokalt næringsliv kan være. En stor takk til Sinkaberg, som gjennom økonomisk støtte og et enestående engasjement gir Rørvikdagan og Rørvik idrettslag et skikkelig løft. Vi gleder oss til å se treffe dere i Sinkaberg Arena, klare til å kaste litt ball og ha det gøy, sier festivalsjef Beathe Lothe.