Rørvikdagan skaper overskudd til aktiviteter året rundt

1. juli 2019

Sondre Justad steg til himmels under Rørvikdagan 2018. Det gjorde også overskuddet etter festivalen. Foto: Eystein Fiskum Hansvik / Rørvikdagan

Solid overskudd etter Rørvikdagan 2018.

I 2018 skapte noen av Norges fremste liveartister, flere hundre frivillige og et rekordstort publikum magiske dager og netter under Rørvikdagan. Sammen skapte vi nye minner, samtidig som vi sikret nødvendige inntekter til utøvere og frivillige ildsjeler i Rørvik idrettslag: Inntektene fra festival- og martnasarrangementet finansierer nemlig en stor del av aktivitetene i idrettslaget, som med sine drøyt 1000 medlemmer er blant de største og mest allsidige idrettslagene i norddelen av Trøndelag.

Ta en titt på dette nydelige tilbakeblikket på Rørvikdagan 2018. Saken fortsetter etter bildegalleriet.

Resultatet etter 2018 understreker suksessen. Et overskudd på formidable 920 000 kroner er blant historiens beste resultater etter Rørvikdagan. Overskuddet fordeles på de ulike særgruppene i idrettslaget, slik at frivillige ildsjeler fortsatt kan tilby inkluderende og passe utfordrende aktiviteter innen fotball, håndball, badminton, karate, turn og friluftsliv – året rundt.

– Rørvikdagan handler om mye mer enn fem dager med fest og moro i juli. Til syvende og sist handler festivalen om å skape aktivitet alle de andre dagene i året. Inntektene fra Rørvikdagan bidrar blant annet til at vi kan ha veldig lave treningsavgifter i RIL, og det er viktig for et idrettslag som har som mål å tilby aktiviteter til alle, sier Beathe Lothe, leder i arrangementskomiteen.  

Nå nærmer årets største dugnad seg. Som tidligere år mobiliserer RIL et stort antall frivillige når Rørvikdagan går av stabelen i 23. – 27. juli. Med artister som Ina Wroldsen, Raga Rockers, Kari Bremnes, Vassendgutane, OnklP og Admiral P på plakaten, ligger det aller meste til rette for en ny folkefest i Rørvik.