Nytt stjerneskudd klar for Rørvikdagan

21. desember 2018

Halie begeistrer festivalgjengere både i Norge og utlandet. Nå er 18-åringen fra Bergen klar for Rørvikdagan.

Halie spiller på Rørvikdagan fredag 26. juli. Foto: Renata Rashka

Til tross for bare fire utgitte singler er det ingen tvil om at den unge pop-kometen Halie allerede nyter en suksess som mange mer tilårskomne artister bare kan drømme om. Ett år inn i artistkarrieren sin har den eksepsjonelt talentfulle 18-åringen fra Bergen unnagjort 20 festivaljobber, med Øyafestivalen, Bergenfest, Slottsfjell og Pstereo blant høydepunktene fra festivalsommeren 2018.

Før festivalsesongen 2019 starter er Halie blant de mest ettertraktede nye navnene. Fredag 26. juli deler hun scene med blant andre Kari Bremnes og Raga Rockers under Rørvikdagan.

Kometkarriere
Veien til de store scenene har vært kort, men statusen som Norges største sangtalent har Halie definitivt gjort seg fortjent til. Da hun holdt sin konsertdebut under Vill Vill Vest i 2017 var det rett og slett ikke nok plass i lokalet. Konserten høstet en eventyrlig sekser-anmeldeldelse i BT, mens «musikkbibelen» NME trakk henne frem som et av festivalens definitive høydepunkt.

Bergens nye stjerneskudd har blitt omtalt «den nye unge lovende». Påstanden ble ytterligere forsterket etter bergensjentas opptreden på by:Larm tidligere i år, hvor et fullsatt Sentrum Scene fikk være vitne til en musikkopplevelse som det fortsatt snakkes om i dag. Konserten resulterte i unison hyllest fra et samlet kritikerkorps, og Halie ble umiddelbart hanket inn som ukas gjest i Lørdagsrevyen på NRK. Etter Where’s the Music Festival i Norrköping i Sverige, med en prdusent fra Skavlan i lokalet, ble hun booket til å spille på Nordens største TV-show – som for første gang i historien introduserte en så ung og fersk artist.

Et eksepsjonelt talent
– I tillegg til å gi publikum noen av landets sterkeste og mest etablerte liveartister, har vi en ambisjon om å også vise fram artistene som vil prege oss i årene som kommer. Halie er et av navnene vi tidlig satte på lista over artister som hører hjemme på scenen under Rørvikdagan. En konsert med Halie er en fremvisning i et helt eksepsjonelt talent. Jeg er overbevist om at Halie vil begeistre publikum når Pollen i Rørvik fylles neste sommer, sier Eystein Fiskum Hansvik, promoansvarlig i Rørvikdagan.

Liveanmeldelser fra by:Larm 2018:
8/10 – Hvalstrandfestivalen 2018 – Halies stemme var dyp, pitch perfect og med akkurat passe særpreg som vil gi hun plass blant dagens norske popstjerner, Aurora, Astrid S. og Dagny inkludert.
6/6 – by:Larm 2018 – Fremvisning i rent talent
5/6 – by:Larm 2018 – Hun er rett og slett bare en helt rolig 17-åring med en fantastisk stemme
5/6  – by:Larm 2018 – Et fullsatt Sentrum Scene lar seg i høyeste grad overbevise
8/10 – by:Larm 2018 – Halie er alt annet en et innøvd produkt på scenen, hun slipper seg løs på scenen og er ikke redd for å vise hvem hun er som artist

 

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.