Nå får det f**n meg være rock! Legendene i Backstreet Girls klare for Rørvikdagan

2. mai 2023

Rørvikdagan står på turnelista når Backstreet Girls legger ut på legger ut på turne.

I snart 40 år har de hardtarbeidende gutta i Backstreet Girls festa og spilt seg gjennom kongeriket. Få – om noen – har levd ut mytene om sex, drugs & rock ‘n roll på en like entusiastisk måte som bandet som ble sett på som utskudd i den norske rockefamilien etter oppstarten i 1984.

I dag har bandet inntatt en fortjent posisjon som legender og udødeliggjort gjennom sin kompromissløse boogierock.

– Rocken er langt i fra død, og da er det veldig fint at Backstreet Girls ikke har tenkt å kaste inn håndkleet med det første. Vi snakker om et band som i en mannsalder har gitt absolutt alt fra scenen. Det gjør Backstreet Girls til et selvskrevet navn på festivalplakaten vår, sier festivaloverhode Beathe Lothe.

Mange av ryktene og historiene som omgir Backstreet Girl har vist seg å være sanne. Fredag 28. juli kan festivalgjestene i Rørvik selv oppleve hvorfor gutta hylles som et av Norges feteste Norges feteste liveband.

Billetter til herligheten kjøper du her.

Når rocketoget dundrer inn på perrongen i Rørvik, er det som en del av den landsomfattende “In Lust We Trust”-turneen. 8. september slippes studioalbumet med samme navn.

Fra tidligere er det kjent at Highasakite, Kurt Nilsen, Broiler, deLillos, Freddy Kalas og Henning Kvitnes er klare for musikkfestivalen, som går av stabelen den siste uka i juli. Flere navn slippes fortløpende i løpet av de nærmeste dagene.