Maria Mena er neste navn ut fra Rørvikdagan

3. mai 2023

Festivalsjefen jubler etter å ha signert en av Nordens fremste formidlere av popmusikk.

RØRVIK: Maria Mena har siden debuten med “My Lullaby” i 2002 skaffet seg en tallrik og trofast tilhengerskare. Gjennom en serie sterke albumutgivelser har hun befestet posisjonen som en folkekjær radio- og strømmefavoritt som fortsatt setter ord på tanker, følelser og opplevelser på en måte som føles kjent for lytterne. 

Gjennom deltakelsen i TV2s Hver gang vi møtes viste hun nok en gang teft og evne til å formidle på en måte som beveget flere hundre tusen TV-seere.  

De samme egenskapene har gjort Maria Mena til en av Norges mest ettertraktede liveartister. 

Nå er en av Norges mest attraktive sceneartister klar for Rørvikdagan. Maria Mena tar med seg et bunnsolid band når hun går på scenen i Pollen lørdag 29. juli.

Billetter til Rørvikdagan kjøper du her.

– Som festivalarrangører er vi beint ut ekstatiske over å ha sikret oss det som utvilsomt er en av Nordens fremste musikkformidlere. Som låtskriver og artist lever, skriver og synger Maria Mena fra hjertet – alltid åpen, ærlig, sårbar, sjenerøs, morsom og tapper, sier festivalsjef Beathe Lothe. 

Hun beskriver Maria Menas låtkatalog som en reise gjennom en persons liv som artist og menneske. 

– Hun har satt ord på det utenkelige, unevnelige og uutholdelige som så mange føler. Gjennom musikken har hun nådd ut til og hjulpet mange mennesker, mener Lothe. 

– Men hun kan også være finurlig og morsom, og hun berører mange med varme og humor. Det er evnen til å skape denne helt unike kontakten med publikum som gjør Maria Mena til en artist som har stått høyt på ønskelista i lang, lang tid, fortsetter hun. 

2023 blir et travelt år for Maria Mena, ikke bare skal hun turnere, hun debuterer også som skuespiller i ‘Furia’ sesong 2. I tillegg til dette kommer nytt album med tittelen ‘And then came you’, som handler om å få tilbake troen på kjærligheten etter å ha mistet den.

Under de magiske konsertene i 2022 så man tårer og smilende ansikter hvor enn hun spilte, og hun befestet nok en gang sin rolle som en av Norges aller viktigste og mest populære artister. 

Til sommeren tar Maria Mena med seg bandet ut på turné igjen for å formidle følelser, humor og en ektefølt kjærlighet til musikken og de som blir berørt av den. Hun lover nok en gang en konsertopplevelse av de sjeldne. Maria Mena live byr på en hitparade få artister i Norge, om noen, er i nærheten av.

Med slippet av Maria Mena begynner det for alvor å lukte svidd av årets festivalplakat. Fra tidligere er det kjent at Highasakite, Broiler, Kurt Nilsen, Freddy Kalas, deLillos, Henning Kvitnes og Backstreet Girls skal skape nye musikkminner sammen med noen tusen gærninger i Pollen.

Sommeren nærmer seg, og det merkes på billettsalget. Festival- og dagspass kjøper du her.