Lover festhåndball og billige festivalbilletter til publikum

15. november 2018

Med tre strake seiere på like mange forsøk har Rørviks herrelag hatt en strålende start på håndballsesongen. Uttalte oppryksambisjoner krever at laget også gjør jobben under lørdagens hjemmekamp mot Vikhammer 2.

– Vi har fått inn flere forsterkninger før sesongen og stiller rett og slett med et kanonbra lag denne sesongen. Nå ønsker vi oss full trøkk fra tribunen for å gi laget et ekstra løft i kampen om opprykksplassen, sier RILs Arne Martin Drag.

Før lørdagens viktige seriekamp har RIL-herrene slått seg sammen med Rørvikdagan for å skape ekstra blest rundt både idrett og kultur i kystbyen. Rørvikdagan-komiteen tar med seg et parti rabatterte festivalpass som skal selges under kampen.

– Slik markerer vi oppstarten på vårt tradisjonelle førjulssalg. Alle med billett til kampen stiller først i køa for å kjøpe festivalpass. I samarbeid med vår hovesponsor Sparebank1 SMN og RIL skal vi dessuten gi bort noen billetter til heldige vinnere, sier Rørvikdagan-sjef Beathe Lothe.

Rørvik-håndballen har solide publikumstradisjoner. Nå frister Einar Engesvik (Sparebank1 SMN), Beathe Lothe (Rørvikdagan) og Arne Martin Drag med festivalbilletter, konkurranser og festhåndball for å fylle tribunene i Rørvikhallen.

Populær julegave
Rørvikdagan eies av Rørvik Idrettslag, og den frivillige innsatsen som legges ned i forbindelse med arrangementet sørger for mye av aktiviteten i idrettslaget, som har mer enn 1000 medlemmer.

– Derfor er det naturlig for oss å oppsøke idrettsarenaen for å vise oss fram og selge noen billetter. sier Rørvikdagan-sjef Beathe Lothe.

Allerede i slutten av juli la Rørvikdagan ut det første partiet med billetter for salg. Billettene ble revet unna på få minutter, uten et eneste navn på neste års festivalplakat.

– Forhåndssalget går veldig godt, og perioden før jul er faktisk høysesong for oss rent salgsmessig. Jeg har en mistanke om at billetter Rørvikdagan 2019 havner under en god del juletrær, sier Lothe.

Fyller festivalplakaten
Rørvikdagan har i løpet av få år vokst fra å være et tradisjonelt martnasarrangement til å bli en av landsdelens største musikkfestivaler. Sommerens utgave ble en ubetinget suksess med artister i toppklasse og publikumsrekord i Pollen. Festivalprogrammet for 2019 er allerede spikret, og så langt har arrangøren kunngjort at Ina Wroldsen, Raga Rockers, Moddi, Kari Bremnes og Admiral P kommer til Rørvik i slutten av juli neste år.

– Vi har satt sammen et sterkt lag av artister som vi tror vil favne bredt, sier Lothe, som antyder at det vil komme nye artistavsløringer under lørdagens handballkamp.