Lokale helter inntar Pollen

21. mars 2019

Local Heroes relanserer populær Dire Straits-hyllest under Rørvikdagan.

Flere av landets største artister er allerede klare for Rørvikdagan 2019. Nå fyller arrangøren på med smålegendariske Local Heroes, tidligere kjent som Atlantis Band. Bandet gjør comeback med sitt Dire Straits-show torsdag 25. juli.

Etterlengtet comeback
Local Heroes består som navnet antyder av velkjente profiler fra Viknas musikkliv. Bandet har tidligere begeistret konsertgjengere i store deler av Norge med sin hyllest til Dire Straits. Nå børster Audun Rauø (vokal), Stein Ove Holandsli (elgitar), Walter Olsen-Ryum (bass), Bjørn Tore Pettersen (trommer), Steiner Hellesø (steelgitar), Tommy Wold (saksofon) og Dan Ramstad (keyboard) støvet av suksessformelen og gjør comeback på hovedscenen under Rørvikdagan neste sommer.

– Hyllesten av Dire Straits trakk fulle hus for en del år tilbake, og jeg vet at mange lengter etter nye opplevelser med bandet. Med flere tiårs samspill bak seg er det ingen tvil om at bandet leverer kvalitet i alt de leverer, sier bookingansvarlig Ingvill Eriksen, som understreker at evnen til å begeistre konsertpublikummet er avgjørende når Rørvikdagan booker band til festivalen.

– Det er viktig for oss å ha lokale navn på plakaten sammen med de mer profilerte artistene, men det aller viktigste er å booke band som vi vet fungerer bra på en stor scene. Vårt mål er å skape minner som varer for alle som tar turen til Pollen, sier Eriksen.

Walther Olsen-Ryum, lokal bassisthelt og primus motor for mye av det som rører seg i musikklivet i Vikna, lover et helstøpt show som er tilpasset det store sceneformatet i Rørvik sentrum.

– Vi legger vekt på at våre konserter også skal være en visuell opplevelse og legger opp til en temmelig heftig sceneproduksjon. I bunnen ligger den musikalske arven etter Dire Straits og Mark Knopfler, som står i en særstilling blant musikkelskere over hele verden, sier Olsen-Ryum.

Spår ny folkefest i Pollen
Med dagens artistslipp er hele festivalprogrammet for Rørvikdagan 2019 offentliggjort. I tillegg til Local Heroes skal Ina Wroldsen, Kari Bremnes, Raga Rockers, Admiral P, Moddi, Vassendgutane, Hjerteslag, Halie, Luke Elliot, OnklP og Blood On Wheels skape nye musikalske minner i slutten av juli.

– Vår ambisjon er å skape et kveldsprogram med bred appell. Årets program består også i år av noen av landets mest ettertraktede artister og navn som vi tror vil prege musikk-Norge i årene som kommer. Som arrangør av regionens største musikkfestival håper vi at vi innfrir de høye forventningene som folk har til oss. Så langt tyder både tilbakemeldingene fra folk og forhåndssalget på at det blir folksomt i Pollen også i sommer, avslutter promoansvarlig Eystein Fiskum Hansvik.

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.