Janove er klar for Rørvikdagan

28. mai 2018

I februar 2017 slapp Janove sitt første norskspråklige soloalbum, for deretter å selge ut den påfølgende turneen i rekordfart. Rett over nyttår i år kom neste album, samtidig som Hengtmann Tour 2018 rullet ut på landeveien. Flere av disse konsertene er allerede utsolgt. 28. juli står den ettertraktede artisten på scenen i Pollen i Rørvik sentrum.

– Janove sto veldig høyt på ønskelista, både til oss i komiteen og blant mange i Rørvikdagan-publikummet. Vi er svært tilfredse med at nok en artist av dette formatet kommer til Rørvik neste sommer, sier bookingansvarlig Ingvill Eriksen.

Som frontmann i Kaizers Orchestra var Janove med på å sette fyr på konsertarenaen Pollen på åpningsdagen under Rørvikdagan i 2013.

– Den konserten var på mange måter starten på Rørvikdagan som en av fylkets største musikkfestivaler. 2018-utgaven av Rørvikdagan blir den største – og beste – noensinne, sier Eriksen.

Fra tidligere av har Rørvikdagan sikret seg Dumdum Boys, Adam Douglas, Terje Tysland, Tre Små Kinesere og Nullskattesnylterne til neste års festivalplakat.

– For oss er det viktig å by på et variert festivalprogram. Rørvikdagan skal ha noe for de aller fleste, og det mener jeg at vi er i ferd med å få til, sier Eriksen.

– Ja, vi er ikke helt ferdige enda. Det er snakk om en fin miks av artister som tilhører A-laget og noen litt mer «up and coming» navn. Vi har også et knippe lokale artister som skal bidra. Alle har det til felles at de er helstøpte liveartister som bidrar til store konsertopplevelser neste sommer, avslutter Eriksen.