Hjerteslag avlyser konserten under Rørvikdagan

24. juli 2019

Helseproblemer setter en stopper for det populære bandet fra Bergen. Aarsflesin stiller opp på kort varsel og overtar spillejobben.

Hjerteslag skulle etter planen spille på Rørvikdagan lørdag 27. juli.

– Vi er oppriktig lei oss for at vi må kansellere konserten på Rørvikdagan, da sentrale medlemmer er ute med sykdom. Bandet hadde sett fram til å møte Rørvik-publikumet, og vi håper at vi får anledning til å treffes ved en senere anledning, heter det i en uttalelse fra Hjerteslag.

Arrangementskomiteen for Rørvikdagan beklager at Hjerteslag ikke blir å se på scenen i Pollen i år.

– Samtidig som dette er en skuffelse for oss og publikum, har vi forståelse for at helsen må komme først. Hjerteslag er et hardtarbeidende og kompromissløst band som ikke lar seg stoppe av hva som helst, understreker bookingansvarlig Ingvill Eriksen.

Aarsflesin overtar
Etter avlysningen har arrangøren jobbet iherdig med å finne en erstatter for Hjerteslag. Nå er det klart at plateaktuelle Aarsflesin overtar oppdraget. Med albumet «Heim Igjen» har det bandet begeistret trønderske platekjøpere og radiolyttere i hele Trøndelag. Nå skal bandet bokstavelig talt leve opp til albumtittelen.

– Aarsflesin har virkelig hevet seg rundt og strukket seg langt for å innfri publikums ønske om en minneverdig lørdagskveld. Vi er dypt takknemmelige for at bandet stiller opp på så kort varsel, sier Rørvikdagan-sjef Beathe Lothe.

Hjerteslag-avlysningen fører til en endring i festivalprogrammet lørdag kveld: Luke Elliot åpner som planlagt kveldsprogrammet, etterfulgt av Ina Wroldsen, som for mange er festivalens store musikalske høydepunkt. Admiral P tar festen videre inn i Rørvik-natta, mens Aarsflesin avslutter 2019-utgaven av Rørvikdagan.

– For mange er Aarsflesins melodier og tekstunivers selve lyden av sommernatta på Namdalskysten. Bandet fortjener et stort publikum, og jeg er sikker på at de kommer til å levere en knallsterk konsertopplevelse, sier Ingvill Eriksen.

Endringene innebærer at Ina Wroldsen går på scenen tidligere enn først oppsatt. Arrangementskomiteen oppfordrer derfor alle som skal ha med seg festivalheadlineren til å møte opp tidlig i Pollen.