Gigantsignering klar for Rørvikdagan

28. mai 2018

Låtskriveren og artisten Sondre Justad går på scenen i Rørvik lørdag 28. juli, en konsertkveld som også byr publikum på Stjernekamp-vinner Adam Douglas og Janove.

Sondre Justad har på kort tid blitt en av Norges mest populære artister, og beskrives i musikkpressen som «popens nye wonderboy». Justad ble allemannseie nærmest over natta da han slapp debutsingelen i 2014. Året etter kom den første fullengderen, «Riv i hjertet», som lå sammenhengende på VG-lista i mer enn ett år. Siden har et stadig voksende publikum vist at den nordnorske artisten treffer og beveger. Tekstlig kjenner vi Justads stemme som fortrolig og direkte.

Etter mer enn 20 millioner streams og flere utsolgte turneer forbereder Justad nytt album og ny turné i 2018. I oktober slapp han de to nye singlene, «Ingenting» og «Paradis», på Petroleum Records. Begge gikk rett inn i tung rotasjon i flere radiokanaler. Albumet kommer i mars, og hans påfølgende storbyturné har allerede slått salgsrekorder i flere av byene.

– Sondre Justad, Rørvikdagan og sommer på Namdalskysten! Kan det bli bedre? I spennet mellom nær tilstedeværelse og sterk, energisk råskap har Justad spilt seg til konsertfavoritt på scener og festivaler over hele landet. Han er i tillegg en formidabel liveartist som virkelig klarer å få med seg publikum, sier bookingansvarlig Ingvill Eriksen.

Hun spår at det blir folksomt i konsertarenaen Pollen lørdag 28. juli. Det er ikke så rart, for Sondre Justad kan allerede vise til flere utsolgte konserter i 2018, blant annet i Tromsø, Bodø og Oslo. I Trondheim ble tre konserter utsolgt på 20 minutter. Rørvik kan dermed peke seg ut som et fullgodt alternativ for midtnorske Justad-fans. Og dem er det mange av.

–  Vi har spurt publikum om hvem de vil se på scenen neste sommer, og der er Justad en soleklar ener. Sammen med Adam Douglas og Janove kommer Justad til å skape en magisk og energisk stemning i Pollen, sier Eriksen.

Bookingsjefen har allerede gledet mange musikkelskere i regionen med navn som Dumdum Boys, Janove, Adam Douglas, Terje Tysland, Tre Små Kinesere, Nullskattesnylterne og Stiv Kuling. I alt skal det arrangeres 12 konserter i Pollen neste sommer.

– 2018-programmet er uten tvil Rørvikdagans sterkeste og mest ambisiøse program, med flere artister i toppklassen alle kvelder. Vi merker allerede stor pågang etter festivalpass og dagsbilletter. Salget av festivalpass ligger solid over nivået fra tidligere år, så det er tydelig at det ikke bare er jeg som gleder meg til neste sommer, sier Eriksen.

Rørvikdagan arrangeres av frivillige krefter i Rørvik idrettslag. Overskuddet fra arrangementet er det viktigste bidraget til driften av idrettslaget, som har i overkant av 1000 medlemmer.

– Vår viktigste jobb er å sikre at et av fylkets største idrettslag fortsatt kan holde treningsavgiften på et veldig lavt nivå. Det er viktig for oss å legge til rette for et inkluderende tilbud som er givende for alle. I tillegg bidrar jo Rørvikdagan til å sette hele regionen på kartet gjennom å lage et utstillingsvindu for natur, kultur, reiseliv og øvrig næringsliv, og det gjør dette arbeidet ekstra artig, sier Eriksen.