Skru opp lyden! La festen begynne!

6. desember 2018

TL;DR: Vi har samlet de feteste låtene med de nydeligste artistene i en fest av en spilleliste. Lista finner du nederst i artikkelen.

Gleder du deg til Rørvikdagan 2019? Kan du nesten ikke vente til ei lita uke spekket med lyse sommernetter og store musikkopplevelser sammen med gode venner?

Vel, da er du i godt selskap.  Synes du dessuten at den kalde fine tida er fin, men at livet leker aller best når sommersola steiker som om morgendagen aldri kommer, kjente og ukjente ansikter glir forbi og musikken strømmer ut fra storscenen i Pollen?

Rørvikdagans spilleliste er nøye komponert for å korte ned ventetida til sommerens aller største begivenhet på Namdalskysten. Med artister som Ina Wroldsen, Raga Rockers, Kari Bremnes, Admiral P, Vassendgutane, OnklP, Hjerteslag og Moddi finner du et perfekt lydspor til både lørdagskvelden og blåmandagen. Vår medisinske team har dessuten dokumentert at daglige doser Rørvikdagan-musikk motvirker kjente lidelser som tungsinn, løs mage, flass, skrubbsår, sure oppstøt, forkjølelse, sure sokker, restskatt, fyllesyke. svart hav, motortrøbbel, bakglatte ski, overtid, kjærlighetssorg og kønsniking.

Billetter til herligheten kjøper du her.

Nok snakk! Spell no’ musikk!

PS: Spillelista oppdateres fortløpende med nye artister.