Et av landets mest lovende band serverer samspill, energi og spilleglede under Rørvikdagan

9. mai 2024

The Impossible Green omtales allerede som landsdelens beste band. I sommer kan du oppleve et av de mest spennende rockebandene i landet under Rørvikdagan.

Med et velutviklet samspill, insisterende energi og enorm spilleglede byr The Impossible Green på en svært engasjerende konsertopplevelser. Bandet, som allerede har rukket å på pådra seg merkelappen som «Trondheims beste band» av Adresseavisen, har siden oppstarten i 2018 satt standarden for kortreist americana og powerpop.

The Impossible Green spiller fredag 26. juli i Pollen.

– Rørvikdagan henter hvert år noen av landets mest kjente og ettertraktede artister til byen. Det er også viktig for oss å løfte fram navn som vi tror vil prege musikkscenen i årene som kommer, og The Impossible Green hører definitivt til i den kategorien, sier festivalsjef Beathe Lothe.

The Impossible Green debuterte med singelen «You Do You» i 2020, etterfulgt av «The Impossible Green EP» samme år. I 2022 samlet de EP og singler i albumet «Watching the Blue», og tidligere i år kom endelig albumet «In Technicolor».

Bandet har spilt på en rekke festivaler og klubbscener i Norge, og legger nå ut på en lengre norgesturné hvor blant annet Rørvikdagan står på programmet. Bandet er også plukket ut til Trondheim Calling seinere i år.

The Impossible Green består av Mathias Angelhus, Johannes Konstad Brevik, Markus Margido Drazkowski Teksum og Adrian Ahtola.

Fra tidligere har Rørvikdagan kunngjort at Astrid S, Cezinando, Åge Aleksandersen & Sambandet, Arif, Kamelen, Hanne Boel, Stavangerkameratene, Lynni Treekrem, Too Far Gone og The Tribute Outlaws – Highwaymen er klare for årets festival.

En festivalplakat spekket med veletablerte og nye stjerner har hatt en merkbar effekt på billettsalget før Rørvikdagan 2024, som går av stabelen i slutten av juli.

– Vi har hatt et formidabelt forhåndssalg gjennom hele vinteren. Det finnes fortsatt ledige festivalpass i alle kategorier, men som alltid anbefaler vi sterkt at festivalgjestene kjøper billetten sin på forhånd. I tillegg til at forhåndskjøpte billetter er noe billigere, er det også den eneste garantien for å få oppleve sommermagien i Pollen. I fjor ble vi som kjent utsolgt, understreker festivalsjef Lothe.