Endelig hallfeiring!

13. april 2023

Førstkommende fredag blir det offisiell åpning på SinkabergHansen arena i Rørvik

Både Nærøysund Arena på Kolvereid og SinkabergHansen Arena i Rørvik sto ferdige høsten 2021 – midt under koronapandemien. Dermed ble det ingen offisiell åpning den gang. Nå er det klart for feiring av hallene. Fredag 14. april sparkes åpningsfesten i gang i Rørvik.

Foto: Nærøysund kommune

Det blir servering av kake, kaffe, saft og pølser fra klokken 16.00, med offisiell åpning ved ordføreren klokken 16.30. Blant gjestene denne dagen er brannbamsen Bjørnis som skal holde show for de yngste. Det blir i tillegg andre kulturelle innslag og åpen hall hvor besøkende kan få lære litt mer om de aktivitetene som utøves i hallen samt se seg om inne i hallen.

– SinkabergHansen Arena betyr at Rørvik Idrettslag har fått fasiliteter som gjør det mulig å nå ut til enda flere i arbeidet for å skape en inkluderende mestringsarena for barn, ungdom og voksne i regionen, sier festivalsjef Beathe Lothe.

Rørvikdagan arrangeres av frivillige i Rørvik Idrettslag. Hvert år brukes overskuddet fra festivalen til å finansiere aktiviteter for idrettsutøvere i alle aldre.

– Som regionens største og mest allsidige idrettslag er det viktig for oss å legge til rette for at vi har et tilbud som favner flest mulig. Gjennom den årlige dugnaden i slutten av juli er det mulig for oss å holde treningsavgifta på et så lavt nivå som mulig. I ei tid med økende kostnader er det kanskje viktigere enn noen sinne. Idretten skal være for alle, sier Lothe.

Vi oppfordrer alle til å ta turen for å se på den nye og flotte idrettshallen i Rørvik!