Broiler er klar for Rørvikdagan: – De sto veldig høyt på ønskelista

11. november 2022

De har tett innpå milliard streams på Spotify. Liveshowet har rykte på seg for å være Norges beste fest. Nå er DJ- og produsentduoen Broiler første navn ut når Rørvikdagan starter artistslippet.

Få så for seg den eventyrlige suksessen som Mikkel Christiansen og Simen Auke skulle oppleve da de først begynte å gi ut musikk fra gutterommet for et drøyt tiår siden. Under artisaliaset Broiler kan duoen vise til mer nær én milliard avspillinger på Spotify.

Et publikum som strekker seg langt utover landegrensene har allerede latt seg rive med av monsterhits som «Wild Eyes», «Shots», «Money» og «Lay it on me». I 2022 har de sørget for en jevn strøm av listegjengangere med «OMG», «BAP», «Oh no» og «Åtte shots», som alle har ligget i tung rotasjon på alle spillelister med respekt for seg selv.

Fredag 29. juli tar duoen med seg både hits og et heftig sceneshow når de går på scenen under Rørvikdagan.

– Broiler kommer til Rørvik med en bred katalog av gamle og nye hits. Liveshowet har dessuten rykte på seg for å være Norges beste fest, sier festivalsjef Beathe Lothe.

Kjøp festivalpass til Rørvikdagan 2023 her.

Det er ikke tilfeldig at Broiler åpner årets artistslipp.

– Årets festival skriver seg inn i historien som vårt mest vellykkede arrangement til dags dato, både teknisk og kommersielt. Få dager etter at festivalen var over, spurte vi publikum om hvem de vil ha til Rørvik neste sommer. Veldig mange ønsker seg Broiler, de sto derfor veldig høyt på ønskelista vår.

– I år tok vi dessuten nye steg med en mer ambisiøs sceneproduksjon. Broiler er ikke kjent for å spare på kruttet, så folk kan nok vente seg et show som virkelig setter fyr på Pollen, legger hun til.

Parallelt med årets første artistslipp har Rørvikdagan åpnet billettsalget.

– De første earlybird-bilettene ble utsolgt i løpet av noen få minutter tidligere i høst. Festivalpass er en populær opplevelse å gi i julegave, og vi kan allerede melde om bra trøkk i julesalget, sier Lothe.

I alt 12 artister og band skal stå på den store scenen i Pollen under Rørvikdagan 2023. Dermed ligger det an til en pen rekke med artistslipp gjennom vinteren.

– Vi har jobbet i hele høst med å sette sammen programmet for neste år, og er allerede i mål med de fleste bookingene. Noe av suksessen vår er at vi har hatt en stor variasjon og spennvidde i sjanger og målgrupper. Mangfoldet skaper også en unik stemning blant publikum, noe vi ikke minst så i sommer. Målet er å gjenskape magien i 2023, avslutter Lothe. 

PS: Akkurat nå ruller vi ut en raus mengde festivalpass til redusert førjulspris. En perfekt gave til deg selv eller noen du er glad i, mener nå vi 🙂