En av Norges største musikksuksesser er klar for Rørvikdagan

16. februar 2024

Arif er en av de store suksessene i norsk musikk det siste tiåret. Nå er han klar for festivalscenen i Rørvik.

Helt siden seieren i Urørt-finalen på NRK i 2013 har Arif tilhørt sjiktet av landets mest kritikerroste og populære artister. Med en imponerende merittliste – som blant annet inkluderer Spellemann, P3-prisen, raust med TV-opptredener og tung rotasjon på landets radiostasjoner – er Arif nå klar for Rørvikdagan 2024.

Arif går på scenen lørdag 27. juli.

Ikke skaffet deg billetter til festivalkjøret, sier du? Null stress – vi har fortsatt festival- og dagspass på lager. Men husk: Det er skikkelig smart å være tidlig ute. I fjor måtte mange etternølere gjøre en litt ugrei snuoperasjon etter ha fått øye på utsolgt-skiltet ved innslippet.

Med hits som «Hvem er hun», «Alene» og «Tåmy, Tåmy» har Arif satt standarden for kontemporær norskspråklig hiphop, samtidig som han med all tydelighet demonstrerer at sjangergrensene står for fall. Fra kritikerhold blir Arif gjerne hyllet for et både uredd og lekent tekstunivers.

– Arif når ut til og berører svært mange med musikken sin. Det gjør han til en av Norges største og viktigste artister. For meg personlig har Arif stått svært høyt på ønskelista til årets festival, og det vet jeg at er et ønske som jeg deler med mange andre, sier festivalsjef Beathe Lothe.

Arif har dessuten befestet posisjonen som en av kongerikets heteste konsertartister. Som en av svært få hiphopartister har han blant annet solgt ut Oslo Spektrum.

– Det er evnen til å begeistre, berøre og skape minner i møte med et stort publikum som er det viktigste når vi booker artister til Rørvikdagan. I så måte er Arif selvskreven på årets festivalplakat, sier Lothe.

Billetter til Rørvikdagan 2024 kjøper du her.