Amanda Tenfjord er klar for Rørvikdagan: – En artist av internasjonalt format

6. juni 2023

Hun har opptrådt foran millioner av TV-seere og fylt stadioner og konsertarenaer rundt om i Europa. I sommer kommer Amanda Tenfjord til Rørvik.

Amanda Tenfjord har blitt rost opp i skyene av internasjonalt anerkjente medier som The Fader og New Musical Express. Låtene hennes har reist verden over med støtte fra Spotify og Apple, og TV-serier på Netflix og NRK. 

Med en imponerende åttendeplass for Hellas i Eurovision i 2022 og det etterlengtede debutalbumet “In Hindsight” senere samme år, skjønner man hvorfor Amanda Tenfjord ofte omtales som et av de mest lovende navnene på det norske pop-landskapet. 

I vinter og vår har sunnmøringen turnert scener i Norge og Europa, både på egne ben og på store supportturnéer – nå senest hvor hun åpnet for Madrugada foran 28.000 mennesker på Olympiastadion i Athen.

Nå venter den norske festivalsommeren – med Rørvikdagan som et naturlig stoppested. 

Amanda Tenfjord står på scenen i Pollen torsdag 27. juli.

Det er skikkelig smart å kjøpe billett på forhånd! Festival- og dagspass til Rørvikdagan 2023 kjøper du her.

– Hvert år jakter vi på artistene som vi tror vil prege norsk musikk i årene som kommer. Amanda Tenfjord har allerede bevist at hun er en artist av internasjonalt format, som dessuten leverer et helstøpt show fra scenen, sier Rørvikdagan-sjef Beathe Lothe.  

Både i studio og live leverer Amanda Tenfjord musikk som spenner fra fengende og sterke pop-bangere, til storslåtte og emosjonelle ballader med gåsehud-garanti. 

Den store stemmen fra Sunnmøre akkompagneres av et sterkt og samspilt band bestående av noen av kongerikets mest kompetente instrumentalister. 

– Vi gleder oss enormt til å oppleve dette popfenomenet på scenen i Rørvik, og det regner vi med at mange festivalgjengere også vil gjøre, sier Lothe. 

Billetter til herligheten kjøper du her.